red team

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Συγκέτρωση Διαμαρτηρίας 20 Νοε. ώρα 15:00, πλατεία Κλαυθμώνος (Πρόσκληση ΠΟΣ)

Print Friendly and PDF


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου, τις νέες δυσμενείς συνθήκες που οριοθετούνται, τις  αδιέξοδες πολιτικές που επιβάλλονται για την έξοδο της χώρας από την κρίση, μένει σε εμάς, να διεκδικήσουμε την ανατροπή των μνημονιακών  πολιτικών που εφαρμόζονται σε βάρος μας.
            Ενώνουμε τη φωνή μας, με τη φωνή διαμαρτυρίας του Ελληνικού Λαού, απέναντι στη βίαιη ανατροπή μίας σειράς δικαιωμάτων (εθνικών, ηθικών, κοινωνικών, οικονομικών, εργασιακών, πρόνοιας, κλπ), στο βωμό του εξωτερικού δανεισμού.
Απαιτούμε να  σταματήσουμε να αποτελούμε την  κύρια πηγή «εσόδων» του Κράτους με τις αλλεπάλληλες περικοπές και την υπερφορολόγηση  μέχρι την πλήρη εξόντωσή μας.
Φωνάζουμε ΟΧΙ στην κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας,  γιατί απαιτούμε  μια πατρίδα ελεύθερη, ένα λαό υπερήφανο και ανεξάρτητο.
ΚΑΛΟΥΜΕ
τα Μέλη μας και ΟΛΟΥΣ τους Συναδέλφους στην αποστρατεία και στην ενέργεια,
με τις οικογένειές τους την
Παρασκευή   20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00  στην Πλατεία Κλαυθμώνος
να συμμετάσχουν στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και την πορεία που θα ακολουθήσει, με σκοπό:
  • Να διαδηλώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να εκφράσουμε, την οργή και αγανάκτησή μας  στην εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας και στην διακύβευση της εθνικής μας κυριαρχίας.
  • Να αντισταθούμε σε πράξεις και πολιτικές που διαλύουν την Άμυνα και  την Ασφάλεια της Χώρας μας, εξαθλιώνουν τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
  • Την άμεση διακοπή κάθε πρόθεσης επιβολής νέων εξοντωτικών περικοπών μισθών και συντάξεων.
  • Την άμεση υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ
  • Τις μη περαιτέρω περικοπές στον τομέα της Άμυνας και της Ασφάλειας της Χώρας.

ΟΛΟΙ  στη  Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, για να εκφράσουμε δυναμικά  την οργή και την αγανάκτηση μας απέναντι σε αυτές τις πολιτικές, που  εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό και υποθηκεύουν το μέλλον  της Χώρας μας και των παιδιών μας.

«Η ΜΟΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΧΗ,  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΤΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου