red team

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η Χοροεσπερίδα και κοπή της πίτας του ΣΑΑΜ.

Print Friendly and PDF

   Πραγματοποιήθηκε με μαγάλη επιτυχία την Παρασκευή 29 Ιαν. 2016, η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Μηχανικού, στην αίθουσα τιμών της ΛΑΕΔ. Εφέτος η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από κοινού με τον σύλλογο των απανταχού Λειβαδιτών «Λάμπρος Κατσώνης».
   Την εκδήλωση ευλόγησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος και συγκινήθηκε καθόσον συνάντησε  παιδικούς φίλους και συμμαθητές του από το Δημοτικό και Γυμνάσιο.
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους από Στρατιωτικής πλευράς οι ε.ε. Αξκοί: Υπτγος κ. Ν. Μανούρης, Ταξχοι κκ. Ν. Λάλος.και Ε. Λύκος, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ Υπτγος ε.α. κ. Ε. Δανιάς ενώ από την πολιτική ηγεσία ο πρώην Υπουργός κ. Αρ. Τσιπλάκος, όπως και πολλοί εκλεκτοί Φίλοι του ΣΑΑΜ προερχόμενοι από τον χώρο της Δικαιοσύνης, της Εκπαίδευσης και της ευρύτερης Κοινωνικής ζωής.
   Οι καλεσμένοι μας μαζί με ένα μεγάλο αριθμό παλαιότερων και νεότερων  αποστράτων Συναδέλφων και μελών του συλλόγου «Λάμπρος Κατσώνης» έζησαν ξεχωριστές στιγμές μέσα σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον που δημιούργησαν η μοναδική αίθουσα της ΛΑΕΔ στην οποία αναπτύχθηκαν με επιμέλεια τα τραπέζια, οι υπέροχες παλιές και νέες μελωδίες του DJ,  οι απίθανες γεύσεις  του πλούσιου πιάτου  και προπαντός οι «ζεστές καρδιές» των συνδαιτυμόνων.
   Μετά την κοπή της καθιερωμένης πίτας μας, ακολούθησε κλήρωση που ανέδειξε πέντε τυχερούς, (ο πλέον τυχερός κέρδισε μία εβδομάδα δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΝ στο Λουτράκι για δύο άτομα και ο επόμενος ένα Σαββατοκύριακο στα Καμένα Βούρλα επίσης για δύο άτομα). Ακολούθησε Χορός που κράτησε μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες πλημμυρίζοντας με χαρά όλους όσους είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν.
   Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τη χοροεσπερίδα μας. Δείτε τις. Κάντε κλικ για μεγέθυνση.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου