red team

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Επιστολή 4ης Απριλίου 2014

Print Friendly and PDF


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
MHXANIKOY (ΣΑΑΜ)
Αίαντος 4 Βριλήσσια ΤΚ 15235
Τηλ.   
Αριθμ. Πρωτ.     40 /2014
Βριλήσσια,  04 Απρ. 2014

Αγαπητοί μας Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι
Σας ευχόμαστε περάσετε με υγεία και χαρά τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα                    
Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την πορεία του Συνδέσμου μας.
Στο συνημμένο Παράρτημα Α΄ φαίνεται η Έκθεση Πεπραγμένων  του περασμένου έτους, όπως παρουσιάστηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 27 Μαρ. 2014, η οποία έλαβε χώρα στη ΣΜΧ μαζί με την Γ ΄ Τεχνική Επιστημονική Ημερίδα.
Στο Παράρτημα Β΄ σας διαβιβάζουμε για την ενημέρωσή σας  στοιχεία ευρύτερου ενδιαφέροντος, τα οποία παρασχέθηκαν από την ΠΟΣ.
 Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε ότι καταγράφεται τεράστιο έργο, αλλά μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας καταβάλλονται φιλότιμες προσπάθειες για διατήρηση Συνδέσμου μας σε ένα σχετικά ικανοποιητικό επίπεδο.
Η μεγαλύτερη δυσχέρεια είναι ή έλλειψη ενδιαφέροντος για ενεργή συμμετοχή  εκ μέρους των νεο-αποστρατευόμενων συναδέλφων νεότερων Τάξεων. Οργανισμός, οποίος δεν ανανεώνεται τείνει μοιραίως στο θάνατο.
Ακριβώς για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού κινδύνου το ΔΣ καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες να καταστεί ο ΣΑΑΜ πιο ελκυστικός στους νεώτερους συναδέλφους.
Ευτυχέστατα στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε την αμέριστη συνδρομή της Ηγεσίας του Όπλου μας, η οποία νιώθουμε ότι μας έχει αγκαλιάσει στοργικά και έχει αναπτύξει στους εε συναδέλφους μας του ΜΧ ένα  υπέροχο πνεύμα σεβασμού  προς τα πρόσωπα των εα συναδέλφων.
Παρά τις όσες αδυναμίες του ΣΑΑΜ πιστεύουμε ακράδαντα ότι η διατήρησή του συνιστά ένα σταθερό σημείο αναφοράς της, ως εάν, Οικογένειας του Μηχανικού μας. Με αυτή την πίστη παρακαλούμε τον καθένα ξεχωριστά να δώσει, την όποια ψυχική  ενέργεια  μπορεί.
     Με τις πιο θερμές ευχές μας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                 ΜΠΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΑ                                                      ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου